DE MEEST RECENTE VIDEO’S VAN ACTUELE ZAKEN EN ALLEDAAGSE VRAAGSTUKKEN

Natascha van Weezel

Kun je als jood in Nederland met een keppel over straat lopen? Of met en Davidster? Natascha van Weezel (auteur van ‘Thuis bij de vijand’ en ‘De derde generatie’) gaat in op haar ervaringen met joodse symboliek in het openbaar. ‘Ik heb er eigenlijk nooit last mee. Het is wel zo dat wanneer er een oorlog is (…), ik toen wel vaak werd uitgescholden’.

Brenda van Osch

Vroeggeboorte kan leiden tot handicaps in de vorm van medische kwalen. Toch is de leeftijdsgrens waarop vroeg-geboren baby’s behandeld mogen worden in 2010 verlaagd van 26 weken naar 24 weken.

Rem Korteweg

Wat is het westen zonder Amerikaans leiderschap? Rem korteweg van the Clingendael Institute bespreekt de veranderende rol van de Verenigde Staten binnen de internationale politiek.

Stefan de Vries

Sinds de komst van de nieuw verkozen Franse president Macron waait er een nieuwe wind in Frankrijk. Journalist Stefan de Vries spreekt van het Franse optimisme, maar niet zonder een aantal kanttekeningen.

ONTVANG DE LAATSTE VIDEO’S DIRECT IN UW INBOX DOOR U AAN TE MELDEN VOOR DE NIUEWSBRIEF OF VOLG ONS OP EEN VAN DE ONDERSTAANDE SOCIALE MEDIA